Totalrenovering Badrum Uppsala

Vi har en samlad lång erfarenhet av att totalrenovera badrum åt kunder i Uppsalaområdet. Tack vare ett omfattande kontaktnät och certifierade hantverkare inom alla relevanta yrkesgrupper kan vi utföra trygga badrumsrenoveringar i en stil som passar din fastighet.

En totalrenovering av badrum i Uppsala ökar inte endast ditt hems trivsel utan höjer även värdet på din bostad. När vi utför tjänsten tar vi hand om alla delar av arbetet. Det innebär att vi bistår med planering och eventuella inköp samt river det gamla badrummet. Sedan sköter vi hela renoveringsprocessen från ett ordentligt underarbete med tätskikt till sättning och installation av kakel och badrumsinredning.

Begär en kostnadsfri offert för en totalrenovering av badrum Vi hör av oss till dig inom 24 timmar

Vad är kostnaden för en renovering av badrum per kvm?

En större badrumsrenovering är ett komplext projekt som innefattar många olika moment. Vår byggfirma besitter de kompetenser som behövs för att koordinera alla delar av arbetet, något som innebär kostnadsbesparingar för dig som kund. När du skickar in offerformuläret härintill får du en snabb överblick över hur mycket din renovering kan komma att kosta. Om du så önskar bokar vi även gärna in ett gratis hembesök hos dig för att ta fram exakta prisuppgifter. Du kan även kontakta oss för att få mer information och prisbilder från tidigare projekt som vi genomfört. Vi är mobila och utför badrumsrenoveringar såväl i centrala Uppsala som på omkringliggande orter som Märsta och Tierp.

Kompletta och fackmannamässiga badrumslösningar

Tack vare goda kontakter i branschen kan vi erbjuda verkligt kompletta lösningar på totalentreprenad. Vi är experter på att skapa fackmannamässiga våtrum i den stil som efterfrågas av kunden. I vårt nätverk ingår utöver plattsättare och snickare även rörmokare, elektriker och målare. Hur ofta du bör renovera ditt badrum beror till stor del på i vilka material tidigare renoveringar genomförts. Vårt utbud innefattar bland annat kakel och klinkers från ledande tillverkare, och vi säkerställer att ditt totalrenoverade badrum kommer att hålla sig fint i många årtionden.

Gratis rådgivning för en lyckad totalrenovering av badrum i Uppsala

Det finns mycket att tänka på för att undvika fallgropar när man står inför en badrumsrenovering. Vårt arbetssätt bygger bland annat på tydlighet och god kommunikation med kunden. Våra hantverkare hjälper dig att hitta specialdesignade lösningar som gör utrymmet mer funktionellt och exklusivt. Om du funderar på att genomföra en totalrenovering av badrum i Uppsala bjuder vi dig gärna på en förbehållslös konsultation i form av ett hembesök. Den person som kommer hem till dig är en projektledare med gedigen erfarenhet av byggbranschen.Vi är väl medvetna om att du som kund snabbt kan behöva en tydlig översikt över din uppskattade kostnad för att totalerenovera badrum och vi tar snabbt fram en offert.

Vad säger våra kunder? Omdömen om totalrenovering av badrum i Uppsala

Sebastian har gjort både wc och badrum åt oss och vi är jättenöjda. Arbetet gjordes väldigt noggrant och resultatet blev kanon. Vi hade en bra dialog under hela processen. Vi kan utan tvekan rekommendera Sebastian och Plattsätteriet.

Linda & Jonas. Bälinge Ombyggnad av Badrum & Toalett
Plattsätteriet satte upp kakel i köket åt oss, seriös firma som håller sina löften och ger info hela vägen från offert till färdig produkt!
Johan. Uppsala Kakelsättning i kök
Noggrann och bra på att ge råd när vi skulle lägga golv i tvättstugan ,uterummet och kakla hela badrummet.
Det blev så fint. Kan verkligen rekommendera Sebastian !
Ann-Sofie. Fjuckby Tvättstugerenovering & Kakling i badrum
Sebastian har gjort all plattsättning i vårt nybygge. Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall.
Sebastian har gjort ett fantastiskt jobb, han är noggrann och värnar om att det ska bli som kunden önskar.
Han besitter en stor social kompetens som vi verkligen uppskattar.
Tack Sebastian vi ger dig våra varmaste rekommendationer!
Therése Johansson. Uppsala Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall

Gratis Hembesök? Vi bjuder på badrumsinspiration

För oss är det viktigt att arbeta med kvalitet i alla led. Trots att vår firma är relativt nybildad så har vi hunnit genomföra en mängd badrumsrenoveringar åt privatpersoner och företag runtom i Uppland. Vi visar gärna upp bilder och bjuder på inspiration från referensobjekt, bland annat via vårt Instagramkonto men även på förfrågan. Kontakta oss för att diskutera ditt projekt närmare!

Sebastian Rönnberg
018-777 02 32