Om oss Ett snabbväxande byggföretag i Uppsala

Plattsätteriet Sverige AB grundades av Sebastian Rönnberg under 2019. Trots att företaget är ungt har de hantverkare som utför uppdragen en lång sammanlagd expertis inom områden som plattsättning, nybyggnation och badrumsrenovering i Uppsala. Vår firma vill vara ett självklart val för kvalitetsmedvetna kunder.

Vi är stolta över att vår verksamhet på kort tid har lyckats etablerat sig som ett byggföretag med goda omdömen. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag noggranna hantverkare med ett känsla för detaljer. Vi vill göra det enkelt för kunden och som en totalentreprenör tar oss gärna an alla delar av ditt projekt.

Begär en kostnadsfri offert Vi svarar snabbt på din förfrågan

Specialanpassade lösningar för ditt badrum Kvalitativa materialval och genomtänkta detaljer

Våra kunder brukar uppskatta vår förmåga att skapa lösningar som passar utrymmen med udda arkitektoniska förutsättningar. Under den tid vi varit verksamma som ett byggföretag i Uppsala har vi bland annat tagit fram inkaklade hyllor och fått små badrum att se större ut. Trots att vi fokuserar på kvalitet kan vi tack vare goda kontakter med ledande leverantörer hålla nere din kostnad för badrumsrenovering. Vi lägger stor omsorg om underarbetet och ser till att det följer högt ställda krav på säkra tätskikt.

Vad säger våra kunder? Ta del av våra kundomdömen - när du ska renovera badrum

Sebastian har gjort både wc och badrum åt oss och vi är jättenöjda. Arbetet gjordes väldigt noggrant och resultatet blev kanon. Vi hade en bra dialog under hela processen. Vi kan utan tvekan rekommendera Sebastian och Plattsätteriet.

Linda & Jonas. Bälinge Ombyggnad av Badrum & Toalett
Plattsätteriet satte upp kakel i köket åt oss, seriös firma som håller sina löften och ger info hela vägen från offert till färdig produkt!
Johan. Uppsala Kakelsättning i kök
Noggrann och bra på att ge råd när vi skulle lägga golv i tvättstugan ,uterummet och kakla hela badrummet.
Det blev så fint. Kan verkligen rekommendera Sebastian !
Ann-Sofie. Fjuckby Tvättstugerenovering & Kakling i badrum
Sebastian har gjort all plattsättning i vårt nybygge. Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall.
Sebastian har gjort ett fantastiskt jobb, han är noggrann och värnar om att det ska bli som kunden önskar.
Han besitter en stor social kompetens som vi verkligen uppskattar.
Tack Sebastian vi ger dig våra varmaste rekommendationer!
Therése Johansson. Uppsala Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall

Gratis hembesök? Boka en kostnadsfri badrumskonsultation

Funderar du på att renovera badrum och vill ha tips eller inspiration? Då kommer vi gärna hem till dig på en kostnadsfri konsultation. En badrumsrenovering kräver planering, något som vi är väl medvetna om. När du bokar ett möte med oss så ser vi över ditt badrums renoveringsbehov och vi kan även presentera lösningar för inköp av kakel, blandare och inredning.

Sebastian Rönnberg
018-777 02 32

Byggföretag i Uppsala Renovera badrum

Vårt byggföretag i Uppsala har ett kundnära arbetssätt och när du kontaktar oss tilldelas du en projektledare som har en aktiv del i samtliga delar av renoveringen av ditt badrum. Den ansvarige projektledaren säkerställer att arbetet utförs på ett kvalitativt sätt och att de uppsatta tidsramarna hålls. Det är även din kontaktperson som koordinerar leveranser av byggmaterial och de olika hantverkarnas arbete samt ser till att hämtning av byggavfall och den slutgiltiga besiktningen utförs enigt överenskommelse.