Plattsättare Uppsala

Plattsättare Uppsala

Vänd dig till oss när du är i behov av erfarna plattsättare som kan det mesta som är värt att veta om keramiska plattor. Våra kakelsättare är experter på badrum, men vi kan även anlitas för andra utrymmen som kök, tvättstuga eller hall.

Vid en plattsättning är det viktigt att arbetet utförs på ett korrekt sätt för att undvika fuktskador och garantera ett hållbart resultat. Sättning av kakel och klinker är en av våra mest efterfrågade tjänster och vi erbjuder spetskompetens inom området. Våra plattsättare i Uppsala arbetar med alla typer av keramiska plattor och hittar lösningar som passar ditt utrymme. Vi erbjuder en skräddarsydd tjänst med tillval som kuvertsättning, inkaklade hyllor och stilrena lösningar utan synliga kakellister.

Begär offert

Välj rätt typ av kakel till ditt badrum
Idag finns det en uppsjö av kakel och klinker på marknaden. Vi bistår gärna med hjälp vid inköp, men vi tar naturligtvis även uppdrag med det material som du har till förfogande. Olika typer av plattor har olika fördelar. Keramiskt kakel är ett hållbart och slittåligt material som är lätt att hålla rent, medan granit och marmor är naturstenar som ger ditt badrum ett exklusivt uttryck. Vi brinner för vårt yrke och håller oss uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna. Om du söker badrumsinspiration visar vi gärna bilder från tidigare projekt inom plattsättning som vi genomfört hos kunder i Uppsala och omkringliggande orter som Sigtuna och Knivsta.
Vi erbjuder alltid en 100 % nöjd kund-garanti
Som en mindre firma har vi möjlighet att ge varje enskild kund fullt fokus. Vi gör alltid vårt yttersta för att överträffa dina förväntningar och våra plattsättare avslutar inte arbetet innan de säkerställt att det lever upp till högt ställda krav på kvalitet. Vår vision är att du som anlitar oss ska känna dig trygg och därför erbjuder vi en 100 % nöjd kund-garanti. Garantin innebär att du har möjlighet att ge oss återkoppling på arbetet och att vi ser till att plattsättningen blir precis som du tänkt dig.
Våra plattsättare i Uppsala bjuder på ett kostnadsfritt hembesök
Vi är måna om att erbjuda en service utöver det vanliga, och om du önskar bokar vi gärna in ett kostnadsfritt hembesök. Vid konsultationen kommer en av våra plattsättare i Uppsala till din adress för att gå igenom ditt projekt. Under mötet mäter vi det utrymme som ska kaklas och ser över förutsättningarna för ditt projekt. Det ger oss ett bra underlag för att ta fram en tydlig offert som specificerar din kostnad för plattsättning. Vår arbetsprocess följer ett väl uttänkt schema där alla delar samordnas på ett tidseffektivt sätt. Vi koordinerar alla moment; från rivning och bortforsling till att förbereda underlaget, själva kakelsättningen och den slutgiltiga städningen.

Vi tackar för alla fina omdömen om plattsättning i Uppsala

Recensioner från tidigare kunder

Sebastian har gjort både wc och badrum åt oss och vi är jättenöjda. Arbetet gjordes väldigt noggrant och resultatet blev kanon. Vi hade en bra dialog under hela processen. Vi kan utan tvekan rekommendera Sebastian och Plattsätteriet.

Linda & Jonas. Bälinge.

Ombyggnad av Badrum & Toalett

Plattsätteriet satte upp kakel i köket åt oss, seriös firma som håller sina löften och ger info hela vägen från offert till färdig produkt!

Johan. Uppsala

Kakelsättning i kök

Noggrann och bra på att ge råd när vi skulle lägga golv i tvättstugan ,uterummet och kakla hela badrummet. Det blev så fint. Kan verkligen rekommendera Sebastian !

Ann-Sofie. Fjuckby.

Tvättstugerenovering & Kakling i badrum

Sebastian har gjort all plattsättning i vårt nybygge. Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall. Sebastian har gjort ett fantastiskt jobb, han är noggrann och värnar om att det ska bli som kunden önskar. Han besitter en stor social kompetens som vi verkligen uppskattar Tack Sebastian vi ger dig våra varmaste rekommendationer!

Therése Johansson. Uppsala

Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall
Gratis hembesök?

Vi erbjuder plattsättning med kvalitetsfokus

Gratis hembesök?

Drömmer du om ett badrum med lyxiga detaljer? Vi anlitas ofta av kunder som önskar få ett badrum med lösningar och materialval som har det där lilla extra. Vi erbjuder en mängd olika tillval som förhöjer helhetsintrycket. Vårt företag skräddarsyr varje projekt för att uppnå den stil och känsla som efterfrågas av kunden. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar med plattsättning!

Begär offert

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Anlita oss för en hållbar badrumsrenovering i Uppsala

CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD