Nybyggnation Uppsala

Nybyggnation Uppsala

Låt oss ta hand om hela, eller delar av, din nybyggnation. Våra snickare, elektriker och rörmokare har en sammanlagd lång erfarenhet av att bygga badrum från grunden. Vi erbjuder en kvalitetsmedvetenhet utöver det vanliga och hittar badrumslösningar som passar den kräsna kunden.

Som en seriös byggfirma bygger vi badrumskonstruktioner med omfattande garantier. Våra medarbetare anlitas ofta på totalentreprenad där vi tar hand om alla moment vid uppförandet av badrum. Vi är experter på våtrum, men tack vare ett stort nätverk kan vi även ta hand om annan nybyggnation i Uppsala som t ex ett altanbygge eller en tillbyggnad. I dagsläget anlitas vi ofta på rekommendation från nöjda kunder, något som vi naturligtvis är stolta över.

Begär offert

Vad kostar det att bygga badrum från grunden?
Vid ett badrumsbygge är budgeten en avgörande faktor. Att bygga badrum från grunden erbjuder stora möjligheter, projektet är som ett oskrivet blad där du har alla möjligheter att tillsammans med projektledaren ta fram en lösning som passar dina preferenser och din plånbok. Våra medarbetare kan hjälpa dig med alla delar av bygget, från planering till den slutgiltiga besiktningen. Vi har hantverkare inom alla relevanta yrkesgrupper och vi kan bistå med allt från att gjuta golv i badrum till plattsättning samt installation av blandare, toaletter och badkar. Vi anlitas av kunder i hela Uppsalaområdet och är mobila inom en radie av 40 kilometer, något som innebär att vi med glädje åtar oss projekt på orter som Knivsta, Sigtuna och Bålsta.
Våra fackmän är experter på allt som rör våtrum
Vid en nybyggnation av badrum är det av yttersta vikt att samtliga moment utförs av behöriga hantverkare. Att arbetet blir korrekt utfört innebär en trygghet för dig som kund, men det är även ett krav från försäkringsbolagen för att försäkringar ska gälla. Våra medarbetare är certifierade av branschorganisationerna Säker Vatten och Byggkeramikrådet. Vi vidareutbildar oss ständigt för att hålla oss uppdaterade om regler för golvbrunnar och tätskikt. När vi tar in personal från samarbetspartners säkerställer vi att arbetskraften har relevanta kompetenser.
Vi erbjuder en gratis konsultation inför din nybyggnation i Uppsala
När du kontaktar oss inför en nybyggnation i Uppsala börjar vi gärna med att boka in ett kostnadsfritt möte. Det förbehållslösa hembesöket ger oss en möjlighet att diskutera omfattningen av ditt projekt. En erfaren projektledare ger goda råd och tar fram ett underlag för en offert. Mötet ger oss en god uppfattning om de olika arbetsmoment som din nybyggnation kommer att innefatta och bidrar till att vi kan förse dig med kompletta uppgifter om ditt förväntade pris för att bygga badrum . Vi är noga med att separera arbetskostnader från priset för byggmaterial så att du på ett enkelt sätt kan kalkylera ditt rotavdrag.

Tidigare kunders omdömen om nybyggnation i Uppsala

Vad säger våra kunder?

Sebastian har gjort både wc och badrum åt oss och vi är jättenöjda. Arbetet gjordes väldigt noggrant och resultatet blev kanon. Vi hade en bra dialog under hela processen. Vi kan utan tvekan rekommendera Sebastian och Plattsätteriet.

Linda & Jonas. Bälinge.

Ombyggnad av Badrum & Toalett

Plattsätteriet satte upp kakel i köket åt oss, seriös firma som håller sina löften och ger info hela vägen från offert till färdig produkt!

Johan. Uppsala

Kakelsättning i kök

Noggrann och bra på att ge råd när vi skulle lägga golv i tvättstugan ,uterummet och kakla hela badrummet. Det blev så fint. Kan verkligen rekommendera Sebastian !

Ann-Sofie. Fjuckby.

Tvättstugerenovering & Kakling i badrum

Sebastian har gjort all plattsättning i vårt nybygge. Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall. Sebastian har gjort ett fantastiskt jobb, han är noggrann och värnar om att det ska bli som kunden önskar. Han besitter en stor social kompetens som vi verkligen uppskattar. Tack Sebastian vi ger dig våra varmaste rekommendationer!

Therése Johansson. Uppsala

Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall
Gratis hembesök?

En arbetsprocess som garanterar ett smidigt badrumsbygge

Gratis hembesök?

Vår vision är att göra det enkelt för dig som kund. När vi bygger ett nytt badrum från grunden förser vi dig alltid med en personlig kontaktperson. Projektledaren finns med dig från det inledande mötet, något som säkerställer en tydlig och rak kommunikation. Som ett led i vår 100 % nöjd kund-garanti ger vi oss inte innan du är helt nöjd.

Begär offert

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Anlita oss för en hållbar badrumsrenovering i Uppsala

CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD