Badrumsrenovering Uppsala kostnad?

Vi vill vara ett självklart val för dig som efterfrågar en kvalitativ och prisvärd badrumsrenovering utförd av certifierade och kunniga hantverkare.

Som en seriös byggfirma ger vi alltid ger tydliga erbjudanden. Det innebär att när du kontaktar oss om ett pris för att renovera badrum i Uppsala så garanterar vi att det är det är kostnadsförslaget i din offert som kommer att gälla. Tack vare ett brett kontaktnät och en effektiv koordination av duktiga hantverkare har vi möjlighet att bistå dig som söker en byggfirma med ett bra pris för att kakla badrum eller en totalrenovering. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar i hela länet på orter som Sigtuna, Knivsta och Bålsta. För oss är det självklart att det ska vara enkelt och kravfritt att ta reda på kostnaden för att renovera ett badrum. En offert är därför alltid förbehållsfri att ta emot, och den ger dig ett gott underlag att jämföra vårt erbjudande med förslag från andra aktörer. Tänk på att när du anlitar oss kan du även dra av upp till 50 000 kronor genom att använda ditt rotavdrag.

Begär en offert med pris för badrumsrenovering Så återkommer vi till dig

Vad säger våra kunder? Tack till alla kunder som lämnat omdömen

Sebastian har gjort både wc och badrum åt oss och vi är jättenöjda. Arbetet gjordes väldigt noggrant och resultatet blev kanon. Vi hade en bra dialog under hela processen. Vi kan utan tvekan rekommendera Sebastian och Plattsätteriet.

Linda & Jonas. Bälinge Ombyggnad av Badrum & Toalett
Plattsätteriet satte upp kakel i köket åt oss, seriös firma som håller sina löften och ger info hela vägen från offert till färdig produkt!
Johan. Uppsala Kakelsättning i kök
Noggrann och bra på att ge råd när vi skulle lägga golv i tvättstugan ,uterummet och kakla hela badrummet.
Det blev så fint. Kan verkligen rekommendera Sebastian !
Ann-Sofie. Fjuckby Tvättstugerenovering & Kakling i badrum
Sebastian har gjort all plattsättning i vårt nybygge. Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall.
Sebastian har gjort ett fantastiskt jobb, han är noggrann och värnar om att det ska bli som kunden önskar.
Han besitter en stor social kompetens som vi verkligen uppskattar.
Tack Sebastian vi ger dig våra varmaste rekommendationer!
Therése Johansson. Uppsala Två badrum, kakel i kök, golv i tvättstuga och hall

Gratis hembesök? Få en gratis badrumskonsultation med en erfaren projektledare

När du anlitar oss för att bygga badrum sker vår arbetsprocess i fyra steg. Vi börjar gärna med att boka in ett gratis hembesök för att besvara dina frågor och för att få en översikt över ditt projekt. Sedan tar vi fram en offert, och när du accepterat den sätter badrumsrenoveringen igång. När våra hantverkare genomfört alla arbetsmoment följer en slutbesiktning som garanterar att renoveringen lever upp till dina krav.

Sebastian Rönnberg
018-777 02 32