Badrumsrenovering I Uppsala

Tjänster

Vi är en komplett byggfirma med kvalitetsfokus. Tack vare ett omfattande nätverk kan vi erbjuda alla hantverkare som behövs vid en badrumsrenovering som plattsättare, rörmokare och snickare.

Vårt breda kunskapsområde gör att vi i har en gedigen erfarenhet av alla de delar som omfattar en totalrenovering av badrum . Vi anlitas för allt från nybyggnation till olika typer av renoveringsuppdrag i Uppsala med omnejd, inklusive orter som Sigtuna, Bålsta och Märsta

Begär offert

Tjänster för en komplett badrumsrenovering

Ett kvalitativt utbud

  • ● Totalentreprenad vid renovering, till- och ombyggnation
  • ● Plattsättning av kakel och klinker
  • ● Rörmokare med våtrumscertifikat
  • ● Golvutjämning och läggning av golv
  • ● Inköp av byggmaterial från ledande tillverkare
  • ● Hjälp med ritningar och planering inför badrumsrenovering
  • ● Dragning och av el och installation av golvvärme
  • ● Kunniga snickare för skräddarsydda badrumsrenoveringar
  • ● Utbildade och erfarna målare för alla typer av måleriarbeten
Måttbeställda och unika lösningar

Badrumsrenoveringar som kombinerar design med funktion

Vi har valt att fokusera på kvalitet och vi anlitas ofta av kunder som söker lösningar utöver det vanliga. Vid en totalrenovering av badrum framhäver vi gärna lyxiga detaljer och hittar måttanpassade och unika lösningar som ligger i linje med kundens förväntningar på design och funktion.

Certifierade och försäkrade

Vi är auktoriserade av ledande branschorganisationer

När du anlitar oss tar du hjälp av en firma som innehar alla erforderliga entreprenadförsäkringar via Länsförsäkringar. Vårt företag innehar det behörighetscertifikat för badrumsrenovering som utfärdas i enlighet med branschföreningen Byggkeramikrådets riktlinjer. Vi är även noga med att all personal på arbetsplatsen ska vara behörig och vi finns med i kvalitetsdatabasen ID06.

Rotavdraget

Dra av upp till 50 000 kr

När du anlitar oss har du rätt att sänka din kostnad för badrumsrenovering. Rotavdraget låter dig minska arbetskostnaderna med 30 %.Skattereduktionen gäller för privatpersoner när utför renoveringar i bostäder, fritidshus eller sommarstugor.

Tack till tidigare kunder för omdömen om vår byggfirma i Uppsala!

Vad säger våra kunder?

Jag kan absolut rekommendera alla som funderar på en badrumsrenovering att ta kontakt med Plattsätteriet i Sverige AB. Bra bemötande, mycket punktliga hantverkare och en nöjd kund-garanti. De forslade dessutom bort allt skräp.

Lena C.

Badrumsrenovering Märsta

Jag fick hjälp med att kakla om badrummet. Arbetet utfördes enligt tidsramarna och kommunikationen med projektledaren var toppenbra. Kan tänka mig att anlita firman igen.

Jill Alström

Kakelsättning

Jag kommer definitivt anlita Plattsätteriet och Sebastian Rönnberg igen vid behov. Önskar att alla hantverkare skulle vara lika punktliga och tillmötesgående som de här killarna.

Gustav P.

Fixade badrum
Gratis hembesök?

Gratis hembesök?

Våra kunniga medarbetare har gedigen erfarenhet av att genomföra våtrumsarbeten av alla slag. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor om vårt utbud och ge tips inför din badrumsrenovering. Om du önskar boka in ett kostnadsfritt hembesök hittar vi snabbt en tid som passar dina preferenser. Du är varmt välkommen att kontakta oss via offertformuläret, mejl eller telefon för närmare information!

Begär offert

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Anlita oss för en hållbar badrumsrenovering i Uppsala

CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD